24 април, 2016

Lookfantastic Beauty Box април 2016

След почти цял месец чакане пристигна кутията на Lookfantastic за месец април. Бях видяла предварително снимка на съдържанието и много ми допадна. Когато я взех от пощата и я отворих вкъщи, още повече.



Ето какво има вътре:

1. Rituals Miracle Scrub Ginseng & Ginkgo Biloba, 75мл. - силно омекотяващ скраб за ръце с женшен и гинко билоба Ритуалс. Не съм опитвала такъв продукт и ми е много любопитно какво ще прави. Моята кожа на ръцете е доста суха и имам нужда от подхранваща и омекотяваща грижа. Освен това, това е Rituals, имам една торба с техни неща, основно за баня, с уникаааални аромати! Трябва да се пробва.
2. Elemis British Botanical Hand & Nail Butter, 20мл. - отново продукт за ръцете - омекотяващо масло от английския бранд Elemis. За първи път ще пробвам нещо от тях (имах един trial сет, но нещо не се разбрахме с него).
3. Bloom and Blossom Bath and Shower Gel, 50мл. - душ гел без сулфати, парабени и изкуствени аромати и оцветители. Идеалната опаковка от 50мл за път.
4. Tanworx by MONU Skincare Tan Maintainer, 60мл - с хиалуронова киселина и масло/олио от морков, това е овлажнител за тяло или по-скоро база (както пише в книжката с информация за продуктите) за след нанасяне на продукт за изкуствен тен, може да се слага преди и след изкуствения тен. Не знам как стои въпросът с естествения обаче, не пише. Все пак бих го ползвала лятото по някое време, когато се сетя.
5. Briogeo Don't Despair, Repair!, 29мл - дълбоко подхранваща маска за коса, без парабени, силикони и фталати. С арганово, бадемово и авокадово масло.
6. Balance Me Super Toning Body Polish, 50мл - ией! Усещам, че ще го харесам. Отново без парабени, сулфати, силикони и други, 99% натурален продукт.
7. My Vitamins Performance Effervescent, 20 разтворими таблетки - комбинация от витамини Б1, Б2, Б6 и екстракт от зелен чай, това ще го пробвам сутринта, защото не искам да рискувам преди лягане със зеления чай.

Като цяло кутията представя натурални и еко продукти, без парабени, силикони, изкуствени оцветители и аромати. Има код за -22% на продуктите на Living Nature - сертифицирана натурална козметика и грижа за кожата от Нова Зеландия - LIVING22, валиден до 30.04.2016.
Също така има и рецепта за гранола с портокал и ягоди, а в предната кутия имаше рецепта за чудни сурови кокосови бонбони. Ако не ме мързи много, може да записвам и рецептите. Много ми харесва априлската LFbeautybox!

Няма коментари:

Публикуване на коментар