25 февруари, 2016

Good Box февруари 2016

Здравейте!
Неусетно за мен измина един месец от последната кутия и днес много приятно се изнeнадах, когато получих смс, че ще имам нова. Вече е при мен и в момента тестваме, т.е. хапваме част от съдържанието й.


Ето какво е то:
1. Натурална борова вода (pine water), 100мл. - произведено в България, за почистване, освежаване и тонизиране на кожата, за пръв път се срещам с такъв продукт, но определено ще си го ползвам. Продуктите за почистване на лице са ми любими като цяло, обичам да пробвам различни.
2. NICS с ябълки, пекан и канела, 40гр - и още мед, кашу, бадем, сини сливи, ябълков сироп, стафиди, ленено семе и просо. Натурално блокче, но малко прекалено дъвчащо за моите зъби и сладко на вкус. 
3. Оризова сладка от Katya & Kary Bakery, ок. 30гр. - 1бр. оризова филийка, покрита с шоколад и ядки, приятна, нормално сладка, детето я хареса.
4. Zdravo 100% натурален сок от морков и ябълка, 200мл. - много силен вкус на морков и ябълка, нормално предвид състава - морков и ябълка, без добавени вода и захар. :)
5. Масло от био бадем от Армина био, 50мл - 100% студено пресовано масло от сладък бадем. Пише, че е първото от български био бадем и е подходяща грижа за чувствителна кожа и за и бебета и малки деца. Много добре!
6. Измиващ гел за лице с масло от чаено дърво, портокал и мента от Сапунената работилница, 50мл. - подходящо за всеки тип кожа. Още един продукт за почистване на лице?
7. Sodasan препарат за миене на съдове, 25мл. - само миещи вещества на растителна основа. Ще го пробвам, разбира се. От мострата на Армина био в предна кутия останах много доволна.
8. Tulsi чай червено манго от Organic India, 2 пакетчета - чай ройбос и манго
9. Bioearth Day by Day, 3мл - мостра крем за лице за кожа, склонна към омазняване и замърсяване.
10. Мартеничка! няма я на снимката, за съжаление.

Няма коментари:

Публикуване на коментар