25 ноември, 2015

Good Box ноември 2015

Здравейте! Както обикновено всеки месец давам отчет за кутията Good Box. Днес я получих и веднага представям съдържанието й.


1.  Naberini директен сок от ябълка, 200мл. - не за пръв път се срещам с тези сокове. Само сок от ябълка и нищо друго, много вкусен. Аз съм опитвала и някои от другите им видове, също са директни сокове от плодове, вкусни и подходящи за деца. Аз лично го разреждам за моите, но това правя с всички сокове по принцип.
2. Шампоаново блокче невен и лайка от Сапунена работилница, 40гр. - твърд шампоан за всеки тип коса, 100% натурален и ръчно направен, подходящ за всекидневна употреба.
3. Лавандулова вода от Армина био, 100мл. - отново продукт с различни приложения - за почистване на лице, против насекоми, при нервност и безсъние.
4. Whit fit пълнозърнести хруски с кимион, 35гр. - нещо като царевичните пръчици, но и с пшенични и овесени трици, спелта. Стават за хрупане.
5. Rocao Winter Spice, 27гр - био суров шоколад с Коледни подправки - беше много вкусен! :) Минимум 70% какао и портокалово масло, мммм, стана ми Коледно. :)
6. Taoasis арома композиция "Зимна мечта", 10мл - комбинация от етеричнии масла от бензол, кориандър, касия и портокал за топлина и уют в студените дни. Има и картонена фигурка към шишенцето, на която може да се накапят 2-3 капки от композицията и да се закачи на желано място. Има и листовка, в която може да се прочете повече за приложението на тази композиция, както и какви други предлага Taoasis.
7. Grintuss сироп за суха и влажна кашлица за деца, 13гр. и
8. Grintuss сироп за суха и влажна кашлица за възрастни, 13гр. - сироп за кашлица - с мед и живовляк. Не видях да пише, че е нужно лекарско предписание за използването им, но все пак сиропи за кашлица давам и взимам, само ако са ни изписани от лекар. Този съм давала (давала съм много сиропи за кашлица, децата често боледуват), но мнение няма да давам. Малко ми е странно присъствието на сироп за кашлица в кутията.
9. Е-лек балсам за кожички и нокти, ок. 5гр. - омекотява и подхранва, чудесно, ще си го ползвам.
10. Biofficina Toscana балсам за коса за обем, 6мл. - мостра на балсам за коса от Biofficina Toscana

2 коментара:

  1. Кутията е прилична.Само тези два сиропа за кашлица изглеждат леко странно в такъв тип кутия :)

    //Ще е хубаво да добавиш един Bloglovin бутон за следене :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, може би заради сезона, но тогава пък количеството е малко, за да се види ефект. :)

      Изтриване